Declaratie privind politica in domeniul calitatii

     In conditiile in care Romania are ca obiectiv prioritar alinierea la Directivele Uniunii Europene, S.C.ELECTRO DOVIS S.R.L., si-a stabilit Politica in domeniul Calitatii, in conformitate cu standardul de referinta aplicabil SR EN ISO 9001/2008.

     Preocuparea fundamentala a S.C.ELECTRO DOVIS S.R.L., este calitatea serviciilor prestate catre clienti. Responsabilitatea si angajamentul pentru politica in domeniul calitatii apartin Managementului Societatii, care elaboreaza si documenteaza aceasta politica avand in vedere urmatoarele:

  1. Satisfacerea cerintelor standardului de referinta pentru Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008;
  2. Imbunatatirea continua a eficacitatii Sitemului de Management a Calitatii ;
  3. Valorificarea creativitatii si a potentialului uman si recompensarea performantelor acestuia;
  4. Cooperarea si comunicarea atat intre subdiviziunile organizatorice ale societatii, cat si intre firma si clientii acesteia;
  5. Cresterea increderii clientilor in calitatea produselor/serviciilor furnizate si abordarea de noi oportunitati de dezvoltare bazate pe etica in afaceri.
  6. Mentinerea imaginii si reputatiei firmei consolidata in decursul anilor de existenta.

     Politica Societatii in domeniul calitatii este materializata prin conceperea, realizarea si oferirea unor servicii competitive in conditii de rentabilitate economica, de descentralizare a responsabilitatilor si de participare sustinuta a angajatilor, servicii care sa dea deplina satisfactie clientului.

     OBIECTIVELE GENERALE, ale societatii se prezina sub forma unui "prag", ca nivel minim acceptat sau marimi "tinta", ca nivel dorit spre a fi de atins. Pentru fixarea unei strategii consistente se impun a fi luate in considerare atat obiectivele financiare, cu exprimare predilecta in unitati monetare, cat si cele de ordin strategic, ce iau forma unitatilor fizice sau de alta natura.

     Indeplinirea acestor obiective trebuie sa fie consecinta unei utilizari bine planificate si eficiente a resurselor financiare, umane si materiale de care dispunem.
     Pentru S.C.ELECTRO DOVIS S.R.L., realizarea si mentinerea unei inalte calitati a serviciilor prestate coroborata cu micsorarea costurilor, reprezinta o necesitate de afaceri. Pentru client este important sa stie si sa isi mentina increderea ca intotdeauna va gasi la S.C.ELECTRO DOVIS S.R.L., servicii si produse competitive, la o inalta calitate.

     Politica in domeniul calitatii este adusa la cunostinta intregului personal al societatii atat prin instruire periodica cat si prin afisarea acestei declaratii in toate compartimentele functionale.

     in calitate de Director General, ma angajez sa asigur transpunerea in practica a prezentei declaratii, pentru continuarea traditiei acestei firme prin satisfacerea tuturor partilor interesate : clienti, furnizori, parteneri de afaceri si angajati.

DIRECTOR GENERAL
Ing. Dumitru SENDRUC

Data : 25.01.2010De ce Electro Dovis ?

Suntem mandri sa afirmam ca de peste 32 ani comercializam materiale electrice la cele mai inalte standarde Europene si Internationale. Calitatea si siguranta sunt de neinlocuit.